Дава информация за относителна “непоносимост” към дадена храна, която е желателно да се избягва.
Лаборатория в крак с времето
Дава информация за относителна “непоносимост” към дадена храна, която е желателно да се избягва.
Дава информация за относителна “непоносимост” към дадена храна, която е желателно да се избягва.
Дава информация за наличиети на IgG антитела към:
Резултатите за специфичните IgG се изразяват в релативни U/ml или класове от 1 до 6 за всеки изследван хранителен продукт. Колкото по-висока е стойността или класът, толкова повече антитела са открити и се очакват повече клинични прояви. Някои от тези симптоми са: диария, констипация, коремни болки, ринити, синузити, астма, често главоболие, депресия, слаба концентрация, артрити и мускулна слабост, уртикария,атопичен дерматит, екзема.
При положителен серологичен резултат за антитела, лекарят или нутриционистът препоръчват промяна в диетичния режим като елиминация на дадената храна или ротационна диета. Тези мерки водят до „успокояване” на имунната система, възпалението на мукозата. Допълнително, чрез елиминиране на положителните храни могат да се повлияят благоприятно и проблеми с теглото.
Интерпретация:
*Важно:
Това НЕ е алергия от широко разпространения “бърз, първи “тип, с участието на IgE антитела!
Венозна кръв, периферна кръв от пръст (500 мкл)